UBOJSTVO U DONJEM SRBU

SESTRA NASMRT PRETUKLA BRATA Tijekom noći su se gadno posvađali, izudarala ga je nekim predmetom

Vrbovsko, 221212.Zenska osoba srednje zivotne dobi je preminula, a za zivot zene starije dobi bore se lijecnici ogulinske bolnice nakon pucnjave jutros oko 7.30 sati u kuci u Ulici I.G.Kovacica u Vrbovskom. Osumnjiceni muskarac, takodjer clan te obitelji, pocinio je samoubojstvo u obliznjoj sumi.Foto: Mario Pusic / CROPIX
 Mario Pušić / CROPIX

Jutros oko 9.30 sati, nakon telefonske dojave, u kući u Zagrebačkoj ulici u Donjem Srbu u Zadarskoj županiji, policijski službenici pronašli su tijelo 62-godišnjaka s vidljivim ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt, javlja Zadarski.hr .

Na mjestu događaja, u suradnji s nadležnim Županijskim državnim odvjetništvom, u tijeku je očevid kojim će se utvrditi sve okolnosti događaja, a u službene prostorije policije dovedena je ženska osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem - javio je glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan.

Kako Zadarski.hr doznaje iz pouzdanih izvora, sestra je ubila brata.

Ubojstvu je navodno prethodila svađa brata i sestre tijekom noći. Svađa je prerasla u fizički obračun u kojemu je sestra zatukla brata nekim predmetom do smrti. Zločin se dogodio u njihovoj zajedničkoj kući, s tim što je sestra koja je bila starija od brata prijavljena stanovanjem na šibenskom području, dok je brat živio u Srbiji i povremeno dolazio u obiteljsku kuću u Donjem Srbu gdje mu je bila prijavljena adresa boravka u Hrvatskoj.

Radi se o kući na glavnoj cesti u Donjem Srbu, u Zagrebačkoj ulici kod benzinske crpke. Za sada još nije poznato je li netko čuo u noći svađu i povezao je s ubojstvom, odnosno tko je pozvao policiju telefonom, netko od susjeda kojima se nešto učinilo sumnjivo ili sama sestra za koju postoji osnovana sumnja da je ubila svoga brata.

Za sada policija isključuje postojanje motiva ubojstva na nacionalnoj osnovi. Vjerojatnije je da se radi o obiteljskim razmiricama koje su nažalost rezultirale tragedijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:36