LUDILO U KOMINU

Rusvaj u obitelji: Jednog člana je nokautirao, drugog gušio i onesvijestio, a kaos se nastavio dolaskom policije

Muškarac je prijavljen za pokušaj teškog ubojstva i pokušaj teškog ozlijeđivanja, prijetnje smrću te napad na službenu osobu

ilustracija

 Goran Mehkek/Cropix/Cropix

Od nedjelje navečer pod ingerencijom policije a potom i iza rešetaka ćelije nalazi se 36-godišnji muškarac kojeg su policajci iz Ploča uhitili te u suradnji sa krim policijom, kazneno prijavili na niz kaznenih djela - od pokušaja teškog ubojstva i pokušanja nanošenja teških djelesnih ozljeda do prijetnji smrću i napada na službenu osobu.

Dotični muškarac je tijekom kasnih popodnevnih sati i predvečer u nedjelju pod utjecajem alkohola članovima svoje obitelji priuštio jezu. Prvo se s njima svađao nakon čega je oko 19.30 sati ispred obiteljske kuće u Kominu na sve redom počeo vikati. Usput je na članove obitelji, s kojima inače živi u zajedničkom kućanstvu, počeo bacati i kamenje.

A kad ga je jedan od članova obitelji pokušao primiriti, 36-godišnjak ga je nokautirao udarcem u glavu.

- Nakon toga je 36-godišnjaka drugi član obitelji pokušao smiriti, ali je i njega fizički napao tako što ga je uhvatio za vrat i gušio ga rukama pa je oštećeni izgubio svijest. Tijekom trajanja navedenog sukoba osumnjičeni je svim članovima svoje obitelji u više navrata prijetio smrću, a prilikom intervencije policijskih službenika iste je fizički napao i pri tom ih lakše ozlijedio.

Vrlo brzo je uhićen i uz primjenu sredstava prisile doveden u prostorije policije - kažu o navedenom postupanju iz PU dubrovačko neretvanske koji su uz kaznenu prijavu, potom, osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. lipanj 2024 11:49