JEZIVO NASILJE

Redarili na crno, a onda u centru Zagreba nokautirali 25-godišnjaka. Horor je počeo kada je pao na pod...

Privedeni dvojac je uz posebno izvješće predan pritvorskom nadzorniku, a nad trećim supočiniteljem, kažu iz policije, istraživanje i dalje traje
 /Pu Zagrebacka

Zahvaljujući građanima koji su pomogli zagrebačkoj policiji nakon objave fotografija sumnjivaca, kompletirati kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdilo tko je sudjelovao u tučnjavi i nanio teške ozljede 25-godišnjaku, lisice na ruke stavljene su 31-godišnjaku. A istraživanje zbog sudjelovanja u toj istoj tučnjavi provedeno je nad 39-godišnakom te trenutno nedostupnim 33-godišnjakom. I sva trojica junaka su, kako se otkrilo, redarila na crno.

Zagrebački kriminalisti su utvrdili da je do okršaja došlo pred zoru oko 4.30 sati 22. listopada u lokalu u Draškovićevoj gdje su trojica osumnjičenih radili neprijavljeno. Bez ikakvog povoda, prema navodima kaznene prijave, 33-godišnji redar se posvađao sa 25-godišnjim gostom te ga otvorenim dlanom udario po glavi. Drugi 25-godišnjak se tad umiješao kako bi pomogao prijatelju te se okrenuo prema 33-godišnjaku, međutim, u eventualnom udarcu ga je spriječio 39-godišnjak prišavši mu s leđa. Srušio ga je na tlo a zatim i udario nogom u rame.

-Osumnjičeni 33-godišnjak je nastavio udarati oštećenog 25-godišnjaka šakom u glavu, uslijed kojih udaraca je pao na tlo. Nasilje niti tada nije prestalo već je, sumnja se, 39-godišnjak prišao 25-godišnjaku za vrijeme dok se nalazio na tlu, te ga primio za noge i počeo vući prema izlazu iz ugostiteljskog objekta. Do njih je tada došao osumnjičeni 31-godišnjak te iskoristivši bespomoćnost oštećenog, u namjeri da ga teško tjelesno ozljedi, snažno ga nogom udario u čeljust - kažu iz PU zagrebačke navodeći potom da su ozlijeđenom mladiću teške ozljede utvrđene u KB Dubrava. Privedeni dvojac je uz posebno izvješće predan pritvorskom nadzorniku, a nad trećim supočiniteljem, kažu iz policije, istraživanje i dalje traje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 12:51