RACIJA

Razotkriven tajni vrt u Konavlima, mladi poljoprivrednik završio u pritvoru

22-godišnjak je, uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, sinoć predan pritvorskom nadzorniku
Konoplja iz članka
 Pu Dubrovačko-neretvanska

Idilične atmosferske prilike na krajnjem jugu Hrvatske, točnije u Konavlima, mazile su nasad indijske konoplje u dvorištu obiteljske kuće 22-godišnjeg vrtlara. Inicijalne sumnje u biznis kojim se poduzetni mladić bavi, bile su dostatne da dubrovačka policija od Općinskog suda u Dubrovniku ishodi nalog za pretres kuće i okolnih prostora pa je otkriven ozeljenjeni tajni vrt zbog kojeg je mladi poduzetnik na kraju uhićen!

Naime, 22-godišnjak je višestruki počinitelj kaznenih djela i prekršaja, a u njegovom vrtu pronađeno je 16 stabljika indijske konoplje čija je visina varirala od 102 do 223 centimatra i koje su rasle pod budnim okom suncokreta i smokava. Osim biljaka, istražitelji su pronašli i 800 grama marihuane pakirane u desetak manjih vrećica pripremljenih za preprodaju krajnjim korisnicima s područja Konavala i šireg dubrovačkog kraja.

Po dovršetku istraživanja, 22-godišnjak je uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama sinoć predan pritvorskom nadzorniku, a danas tijekom dana je ispitan u prostorijama tužiteljstva.

image
Konoplja iz članka
Pu Dubrovačko-neretvanska
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 22:04