SVIREP ČIN

Razbojnici u Lici opljačkali 90-godišnju baku. Zamolili je da ‘samo nešto potpiše‘, pa ju ozlijedili

Lička policija je potvrdila da se radi o ženi u dobi od 47 godina i 45-godišnjem muškarcu, koji su u ovo ličko selo došli iz Pitomače

Ilustracija

 Denis Jerkovic/Cropix

Razbojnički par je u ličkom Bakovcu opljačkao 90-godišnju baku. Tijekom krađe novčanika u njenoj kući, staricu su i ozlijedili. Ubrzo ih je uhvatila policija. Lička policija je potvrdila da se radi o ženi u dobi od 47 godina i 45-godišnjem muškarcu, koji su u ovo ličko selo došli iz Pitomače u vozilu riječkih oznaka. Terete ih za kazneno djelo razbojničke krađe.

- Oni se sumnjiče da su jučer, 23. lipnja 2022. godine oko 10 sati došli osobnim automobilom riječke registracijske oznake u dvorište 90-godišnjakinje u Bakovcu kojoj je 47-godišnjakinja izjavila da joj treba nešto potpisati, te je iskoristila trenutak dok je oštećena išla po olovku i iz ladice otuđila novčanik s dokumentima i novcem. U pokušaju da oštećena vrati svoj novčanik, 47-godišnjakinja je istu lakše ozlijedila i zajedno se 45-godišnjakom udaljila u nepoznatom smjeru, kažu u policiji.

Ubrzo su uhićeni, dovedeni pritvorskom nadzorniku i protiv njih je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:54