DETALJI ZLOČINA

Rastrojeni montažer vrata ubio je oca gedorom, susjedi u šoku: ‘Ništa nije ukazivalo na tragediju‘

Kako neslužbeno doznajemo, 37-godišnjak do sada nije bio kažnjavan niti se protiv njega vodi postupak za neko kazneno djelo

Ubojstvo u Sesvetama

 Ranko Suvar/Cropix/Cropix

Tridesetsedmogodišnji D.J. koji je danas na području Sesveta ubio svojega oca D.J.(63) učinio je to u stanju duševnoga rastrojstva, sumnjaju istražitelji, a oca je ubio udarcima gedore po glavi.

Policiji je o ubojstvu dojavio jedan drugi član obitelji, nakon čega su policajci izašli na mjesto događaja te uhitili 37-godišnjaka.

Inače, kako smo doznali, sin, njegova majka, otac, ali i sestra, živjeli su zajedno u obiteljskoj kući na području Sesveta.

image

Ubojstvo u Sesvetama

Ranko Suvar/Cropix/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix/Cropix

Ubijeni D.J. bio je umirovljenik, a ranije se bavio auto-prijevozom, sin mu je pak bio montažer vrata.

Susjedi s kojima smo razgovarali kažu da se ubijenoga sjećaju kao ugodne osobe. Također, kažu da ništa nije ukazivalo da se u njihovome susjedstvu dogodio zločin, već su samo u jednome trenutku počela pristizati policijska kola.

Jedna članica obitelji koju smo susreli, a što je i razumljivo, o čitavome događaju ništa nije željela govoriti, te nas je zamolila za razumijevanje.

image
Ranko Suvar/Cropix/Cropix

Na mjestu zločina, odnosno u obiteljskoj kući ubijenoga, još uvijek traje očevid kojim rukovodi zamjenica zagrebačkoga Županijskoga državnoga odvjetnika.

Kako neslužbeno doznajemo, 37-godišnjak do sada nije bio kažnjavan niti se protiv njega vodi postupak za neko kazneno djelo.

Prije tri godine je pak bio osuđen na kaznu od 700 kuna zbog manjega prometnoga prekršaja.

image
Ranko Suvar/Cropix/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix/Cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:38