POGINUO VOZAČ

Prve fotografije s mjesta nesreće, terenac na boku, prednji dio kombija potpuno smrskan: Banožić prevezen u Osijek u bolnicu

U nesreći je sudjelovao ministar obrane Mario Banožić s osobnim vozilom te vozač kombija

Fotografija nesreće u kojoj je sudjelovao ministar Banožić

 Vinkulja.hr/

Nakon vijesti o prometnoj nesreći u kojoj je jutros kod Vinkovaca poginula jedna osoba, a u kojoj je sudjelovao i ministar obrane Mario Banožić, portali Novosti.hr i Vinkulja.hr objavili su i fotografije s mjesta nesreće.

Podsjetimo, vozač kombija poginuo je u subotu ujutro u teškoj prometnoj nesreći u Vinkovcima u kojoj je s osobnim automobilom sudjelovao i ministar obrane Mario Banožić te je tom prigodom ozlijeđen, izvijestilo je Ministarstvo obrane.

Nesreća se dogodila na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji, a u njoj je sudjelovao ministar obrane Mario Banožić s osobnim vozilom te vozač kombija.

Vozač kombi vozila u prometnoj nesreći je smrtno stradao.

Liječnička pomoć ministru obrane zbog zadobivenih ozljeda pružena je u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci.

U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru.

Iz vinkovačke policije potvrdili su da je došlo do nesreće, no više informacija dat će tek nakon očevida.

Ministar Banožić će zbog težine ozljeda biti prebačen u osječki KBC, potvrđeno je iz vinkovačke bolnice u kojoj je Banožić nakon nesreće hospitaliziran.

Iz bolnice nisu naveli kakve je ozlijede zadobio ministar Banožić već tek da se radi o težim ozljedama te da će tijekom dana iz Vinkovaca biti prevezen na daljnje liječenje u KBC Osijek. mu je pružena pomoć.

U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva iz Vukovara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 20:08