SRETAN KRAJ POTRAGE

Pronađena nestala Lara (15). Njezina majka: ‘Građani su je primijetili u Velikoj Gorici. Beskrajno hvala Jutarnjem‘

Sretnu vijest potvrdili su nam i iz Odnosa s javnošću PU zagrebačke da Lara više nije na popisu nestalih osoba

Lara Golubić-Trbušić

 Privatni album

Potraga za 15,5 godišnjom Larom u subotu je sretno okončana u Velikoj Gorici. Građani su djevojku koja je odgovarala opisu po fotografiji objavljenoj u "Jutarnjem listu" i na našem portalu primijetili oko podneva kod Konzuma u Velikoj Gorici i obavijestili policiju koja je brzo reagirala, došla i ustanovila da se radi o nestaloj osobi.

Odvezli su je do policijske postaje u Velikoj Gorici i o tome obavijestili njezinu majku Kristinu Tomac, koja nas je nazvala oko 13 sati.

- Beskrajno hvala "Jutarnjem listu" i Vašem portalu. Zahvaljujući Vama Lara je nađena i ne znam kako bih Vam zahvalila. Krećemo prema Velikoj Gorici - rekla nam je kroz suze Larina majka.

Sretnu vijest potvrdili su nam i iz Odnosa s javnošću PU zagrebačke da Lara više nije na popisu nestalih osoba. Tako je drama jedne djevojke koja je iz doma u Šenoinoj u Zagrebu otišla u ponedjeljak 45 minuta iza ponoći sretno okončana.

Kao što smo objavili u subotu majka je njezin nestanak prijavila u ponedjeljak 9. svibnja iza 4 sata kad je primijetila da je otišla iz kuće i otada do subote u podne za Larom Golubić-Trbušić tragale su sve policijske postaje u državi. Nakon što je izašla iz stana u Šenoinoj snimile su je i nadzorne kamere jednog restorana u Petrinjskoj, a u međuvremenu policija je dobila nekoliko dojava da je viđena, a i operativnim radom je prikupljala sazanja gdje bi se mogla nalaziti.

Od kuće je otišla bez mobitela i osobnih isprava, sa oko 250 kuna, a kako smo neslužbeno doznali policajcima je rekla da je u Konzum krenula kupiti namirnice. Sve okolnosti oko nestanka utvrdit će se kriminalističkim istraživanjem.

Za njezinu obitelj najbitnije je da je potraga za 15-godišnjakinjom koja je majka osmomjesečnog sinčića sretno okončana i da je djevojka pronađena živa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. prosinac 2023 09:18