1,45 PROMILA ALKOHOLA

Prometna nesreća kod Udbine: U slijetanju automobila s ceste poginuo dječak (14)

Zbog neprilagođene brzine i vožnje pod utjecajem alkohola, vozač (38) prešao je u suprotni trak udario u metalnu ogradu i sletio u provaliju

UDBINA - U teškoj prometnoj nesreći koja se noćas , 40 minuta poslije ponoći, dogodila na Ličkoj magistrali na području Udbine smrtno je stradao 14-godišnji dječak, a 27-godišnji muškarac teško je ozlijeđen.

Lička policija priopćila je da se nesreća dogodila nakon što je 38-godišnjak iz Pećana Audijem gospićkih registracijskih oznaka upravljao pijan (1,45 promila) iz smjera Gračaca u smjeru Korenice, te je u oštrom desnom zavoju na D1 kod čvora Udbina zbog neprilagođene brzine i vožnje neprilagođene uvjetima na kolniku izgubio nadzor na upravljačem, prešao vozilom preko lijeve prometne trake te potom direktno udario u metalni branik koji je probio, te sletio u sedam metara duboki jarak, gdje se više puta prevrnuo.

Dječak koji je sjedio na mjestu suvozača, doznajemo da se radi o vozačevom sinu, preminuo je na mjestu događaja. Teško ozlijeđeni muškarac sjedio je na mjestu putnika. Protiv vozača Audija policija će podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 23:11