POKUŠAJ UBOJSTVA

PRITVOR ZA MARTINU K. (25) Autom pokušala pregaziti bivšeg u Dugavama

Da se ne radi o zabuni ili nehotičnom "ubacivanju u brzinu", kako nas je pokušala uvjeriti V. K., pokazuju rezultati očevida prema kojima je Martina K. autom triput prešla žrtvi preko noge

- Dajte, nije se ništa strašno dogodilo, nema govora o pritvoru. Razgovarala sam danas s Martininim bivšim nevjenčanim mužem Marijom i njegovim prijateljem Markom. I oni kažu da se tu ne radi o pokušaju ubojstva autom nego o velikoj zabuni - pokušava nas uvjeriti V. K., sestra 25-godišnje Martine K. iz Velike Gorice kod Zagreba.

DRAMA U DUGAVAMA Na ulici ugledala bivšeg pa ga pokušala pregaziti autom

Dodaje i da se s Martinom trenutačno ipak ne može razgovarati. To je i logično s obzirom na to da joj je u četvrtak određen pritvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke događaja koji se zbio dva dana prije, kada je u Dugavama autom namjerno pokušala pregaziti Marka G. (37), prijatelja svog bivšeg dečka Marija, s kojim ima i dijete.

Da se ne radi o zabuni ili nehotičnom “ubacivanju u brzinu”, kako nas je pokušala uvjeriti V. K., pokazuju rezultati očevida prema kojima je Martina K. autom triput prešla žrtvi preko noge, a potom Opel Corsom odjurila prema nepoznatoj lokaciji. Martina K. ostat će mjesec dana u pritvoru zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, a kazneno djelo za koje je terete je pokušaj ubojstva.

Kako doznajemo, Martina K. donedavno je bila zaposlena u uredu za otkup zlata i srebra u Velikoj Gorici, a na natječaju za zaposlenje u jednoj zagrebačkoj tvrtki kao svoje karakteristike navodi sklonost timskom radu, odgovornost i odanost poslu, znanje i snalažljivost u organizaciji i motivaciji ljudi, komunikativnost, ljubaznost i pristupačnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:02