KRIM ISTRAŽIVANJE

Prepoznajete li ovu ženu? Policija objavila zbog čega je traži: ‘Koristi tuđu karticu...‘

Sve korisne informacije mogu se dojaviti i anonimno, napominju iz PU splitsko-dalmatinske
 Pu Splitsko-dalmatinska/

Splitska policija pozvala je građane ukoliko imaju saznanja o identitetu ženske osobe da se jave na broj 192, u Prvu policijsku postaju Split, ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje zbog počinjenog kaznenog djela Računalne prijevare zbog neovlaštenog korištenja bankovne kartice.

image
Pu Splitsko-dalmatinska/

Policija posjeduje fotografije i video zapis ženske osobe za koju se smatra da raspolaže informacijama u vezi navedenog kaznenog djela. Stoga se pozivaju građani koji raspolažu informacijama o osobi s fotografija i videa da obavijeste Prvu policijsku postaju Split na telefon 021/504-510, 504-511 ili na broj 192.

image
Pu Splitsko-dalmatinska/

Također, građani informacije mogu dostaviti osobno dolaskom u najbližu policijsku postaju ili putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Sve korisne informacije mogu se dojaviti i anonimno, napominju iz PU splitsko-dalmatinske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 04:36