POTRAGA U SOLINU

Prepoznajete li muškarca s fotografije? Splitska policija ga traži zbog incidenta u autobusu

Radi se o kaznenom djelu‘ Prisila prema osobi koja obavlja poslove od javnog interesa ili u javnoj službi‘
 Pu Splitsko Dalmatinska/

Splitsko-dalmatinska policija je objavila fotografiju muškarca kojeg traži zbog kaznenog djela u Solinu te mole građane da im se jave ako imaju korisne informacije o osobi s fotografije ili raspolažu bilo kakvim saznanjima vezano uz ovaj događaj.

Radi se o kaznenom djelu‘ Prisila prema osobi koja obavlja poslove od javnog interesa ili u javnoj službi‘, koje se dogodilo 18. srpnja ove godine u autobusu Prometa (linija 37) oko 18:30 sati u Solinu predio Meterize.

image
Pu Splitsko Dalmatinska/

- S ciljem prikupljanja korisnih saznanja vezanih za kriminalističko istraživanje policija traži pomoć pri utvrđivanju identiteta osobe s fotografije. Pozivamo građane ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografije ili raspolažu bilo kakvim saznanjima vezano za ovaj događaj da o tome odmah obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također, korisne informacije mogu se dostaviti i putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ističe se u priopćenju splitsko-dalmatinske policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 13:35