POLICIJA POSLALA APEL

Prepoznajete li čovjeka sa slike? Traže ga jer se na Krku okomio na električne bicikle i uništio ih

Nastala materijalna šteta cijeni se na više od 7000 kuna za koliko je oštećena tvrtka s otoka Krka
Policija traži muškarca koji je oštetio električne bicikle
 Pu Primorsko-goranska

Prepoznajete li osobu sa slike? Javite nam - apel je PU primorsko-goranske koja unazad tri dana intenzivno traga za nepoznatim muškarcem koji se, iz samo njemu znanih razloga, u mjestu Punat na otoku Krku okomio na električne bicikle.

Naime, krčka policija provodi kriminalističko istraživanje vezano za oštećenje električnih bicikala marke Apache bijele boje.

image
Policija traži muškarca koji je oštetio električne bicikle
Pu Primorsko-goranska

- Prema dosadašnjim saznanjima za sada nepoznata muška osoba je 10. srpnja ove godine u mjestu Punat oštetila navedene bicikle, inače namijenjene iznajmljivanju. Nastala materijalna šteta cijeni se na više od 7000 kuna za koliko je oštećena tvrtka s otoka Krka, kažu iz PU primorsko-goranske

- Ako raspolažete informacijama o muškoj osobi s fotografije, molimo vas da o tome obavijestite Policijsku postaju Krk na telefon 051/439-210 i 051/439-239 ili vama najbližu policijsku postaju ili, pak, na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - poručuju iz policije, garantirajući pritom anonimnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:49