ŽIVOTNO UGROŽEN

Požar progutao gumenjak na Hvaru, vlasnik zbog teških opeklina helikopterom prebačen u Split

​U splitskoj bolnici izvijestili su da je muškarcu opečeno 35%površine tijela, životno je ugrožen i smješten na odjel intenzivnog liječenja
Požar na gumenjaku
 Dvd Hvar

U utorak navečer oko 22.40 u uvali Sirena u Hvaru izbio je požar na privezanom gumenom čamcu dužine sedam metara. Gumenjak je potonuo, a vlasnik helikopterom prebačen u KBC Split zbog opeklina, javlja Dalmacija Danas.

- Do požara je došlo prilikom popravljanja motora, a 42-godišnjak je zadobio opekline i helikopterom je prevezen u KBC Split na pružanje liječničke pomoći. Gumenjak je potonuo. Drugih osoba na čamcu nije bilo”, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

Teške tjelesne ozljede opasne za život zadobio je 42-godišnji muškarac na Hvaru u požaru gumenjaka-glisera, doznaje se srijedu u splitskoj policiji. ​U splitskoj bolnici izvijestili su da je muškarcu opečeno 35 posto površine tijela, životno je ugrožen i smješten na odjel intenzivnog liječenja gdje mu se liječnici bore za život.

Od hvarskih vatrogasaca se doznaje da su na intervenciji DVD-a Hvar sudjelovala dva vozila i sedam vatrogasaca. Izgoreni gumenjak u vlasništvu je Hvaranina.

Prilikom požara intervencijom vatrogasaca spašen je jedan ribarski brod, a jedan drugi manji broj je manjim dijelom nagorio, no spašen je na vrijeme.

image
Izgorjeli gumenjak
Dvd Hvar
image
Požar na gumenjaku
Dvd Hvar
image
Požar na gumenjaku
Dvd Hvar
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 19:27