MASOVNA MAKLJAŽA

Potukle se dvije obitelji: Radili noževi i metalne šipke, jedna osoba ima ozljede opasne po život

 Danijel Soldo/Cropix

ČAKOVEC - U masovnoj tučnjavi između dvije obitelji u romskom naselju Parag u Međimurju u subotu poslijepodne mladić star 27 godina zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život, a dvije su osobe teže ozlijeđene.

Tučnjava se dogodila u subotu poslijepodne kad su se potukli članovi dvije obitelji iz romskog naselja koje su više godina u zavadi. Incident je počeo kad je mladić star 21. godinu presjekao konop za sušenje rublja protivničke obitelji. Nakon toga počela je masovna tučnjava u kojoj su radili noževi i metalne šipke.

Mladić star 27 godina kuhinjskim je nožem prvo porezao mladića starog 20 godina, a nakon toga brat porezanog mladića star 26 godina izudarao je napadača metalnom šipkom po tijelu i glavi.

Tučnjava je zatim potpuno eskalirala i svi članovi dviju obitelji međusobno su se potukli te je tom prilikom nekoliko njih zadobilo tjelesne ozljede.

U Županijsku bolnicu Čakovec primljeni su mladić star 27 godina koji je zadobio tjelesne ozljede opasne po život, žena stara 56 godina koja je teže ozlijeđena, mladić star 21. godinu koji je također teže ozlijeđen te muškarci stari 52. i 20 godina koji su zadobili lake tjelesne ozljede i pušteni su kući.

Protiv svih sudionika tučnjave podnesene su kaznene prijave zbog sudjelovanja u tučnjavi, a protiv muškarca starog 26 godina, žene stare 50 godina i maloljetnika starog 17 godina i dodatne kaznene prijave zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:30