NIJE SE DAO

Porečka policija u Partizanskoj ulici privela pijanog vozača: Uhitili ga, on ih vrijeđao pa bijes iskalio na kameri

Ponuđeno alkotestiranje je odbio, a kako je postojala opasnost da će nastaviti vožnju, policijski službenici su ga uhitili

Ilustracija

 Alen Medjic/Cropix/Cropix

Porečka je policija na svojim web stranicama objavila da je 29. rujna oko 18.40 sati, prilikom redovne kontrole prometa, na kolniku Partizanske ulice u Poreču zaustavila automobil, pulske registracijske oznake, kojim je upravljao 34-godišnjak.

Naime, vozač je obišao automobil koji je bio zaustavljen na pješačkom prijelazu radi propuštanja pješaka, a kada su ga policijski službenici zaustavili pokazivao je znakove alkoholiziranosti. Ponuđeno alkotestiranje je odbio, a kako je postojala opasnost da će nastaviti vožnju, policijski službenici su ga uhitili i priveli u policijsku postaju.

Dok se nalazio u prostoriji za smještaj uhićenih osoba, muškarac je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike te je i oštetio nadzornu kameru.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo oštećenje tuđe stvari, protiv osumnjičenog se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok se radi počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 08:15