POKUŠAO POBJEĆI

Policija zaustavila vozača u Sesvetama i uočila neobičan prizor: ‘Što to imate u vrećicama ispred sjedala?‘

Zbog 2,2 kilograma konoplje koju je imao za preprodaju, kazneno je prijavljen vozač Citroena i oduzet mu je novac

Pronađena marihuana u vozilu

 PU zagrebačka

Vozaču Citroena slavonskobrodskih registarskih oznaka u vlasništvu jedne tvrtke prisjela je vožnja u popodnevnim satima srijede kroz zagrebačke Sesvete. Jer na istoimenoj cesti zaustavili su ga, sasvim opravdano kako se pokazalo, zagrebački policajci i odlučili zaviriti u sadržaj vozila, nakon što su vizualnim pregledom na podu ispred suvozačeva sjedala uočili kraj vatrogasnog aparata dvije vrećice.

- Što imate u vrećicama? - upitali su 34-godišnjeg muškarca policajci, a on im je odlučio odgovoriti šutnjom i dati se u bijeg. Točnije, pokušao je pobjeći iz vozila, ali su ga policajci spriječili u tom naumu te nad njim uporabili sredstva prisile odnosno tjelesnu snagu i lisičine.

image

Pronađena marihuana u vozilu

PU zagrebačka

Zatim su ishodili sudski nalog za pretres automobila i u njemu pronašli 2.211 grama konoplje.

Osim droge, policija mu je oduzela i novac za koji se sumnja da potječe od preprodaje opijata, a prema dosadašnjem kriminalističkom istraživanju je utvrđeno da je postupao protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i da je na neutvrđeni način drogu nabavljao s ciljem daljnje preprodaje, ali i da ju je skrivao u Citroenu jedne brodske tvrtke.

U konačnici je 34-godišnjak kazneno prijavljen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2024 11:05