PAO JE ŠERIF

Policija uhitila opasnog bjegunca koji je udario policajca i zbrisao iz ‘marice‘ u Zagrebu

Nakon četiri i pol dana intenzivnog traganja, zagrebački policajci uhitili su noćas pod okriljem noći Šerifa Hrustića (22) zvanog Mrvica
Šerif Hrustić
 Policijska uprava zagrebačka

Nakon četiri i pol dana intenzivnog traganja, zagrebački policajci uhitili su noćas pod okriljem noći Šerifa Hrustića (22) zvanog Mrvica koji je u srijedu popodne, tijekom preprate u prostorije Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu pobjegao iz policijskog kombija prethodno odgurnuvši i ozlijedivši policajca.

- Uhićen je noćas 20 minuta poslije ponoći u Šaškovečkoj ulici na području Dugog Sela. Doveden je u službene policijske prostorije i nad njim se provodi istraživanje - kažu iz PU zagrebačke. Uhićenom Hrustiću će se tako, u njegov već raniji policijski dosje, pridružiti nova prijava za kazneno djelo prisile prema službenoj osobi.

Podsjetimo, slovenski sud u Kopru raspisao je europski uhidbeni nalog te ga traže zbog razbojništva u zlatarnicu na slovenskom teritoriju, pa je na osnovu tjeralice zagrebačka policija postupala i uhitila ga prošlog utorka.

No u srijedu popodne, oko 15.30 sati stvari su kod zgrade Zagrepčanke, gdje je trebao biti ispitan u tužiteljstvu, pošle po zlu.

Po otvaranju policijskog kombija, odgurnuo je policajca i uspio se osloboditi lisica te pritom porezati policijskog službenika po nadlaktici. Ujedno je izuo tenisice jer nije na njima imao vezica i potom se dao u bijeg.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 03:45