PROPALA MU ZARADA

Policija uhitila dilera u Tisnom: ‘U apartmanu pronađeno stotinu paketića s preko 4 kilograma droge‘

Uhićeni 38-godišnji je trgovao po Tisnom sa ecstasyjem, MDMA u kristalu, ketaminom, kokainom, hašišom, LSD-om, metadonom ...

Droga u Tisnom

 Pu šibensko Kninska/

Da u ljetim mjesecima Jadranom još i više kolaju paketići droge i da je ponuda opijata daleko izdašnija nego u ostatku godine, više nije nikakva novost.

Novi udar na dilere odradili su djelatnici Odjela kriminaliteta droga PU šibensko-kninske kojom prilikom su lisice na ruke stavili 38-godišnjaku u Tisnom. Kazneno su ga prijavili za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama nakon što su temeljem sudskog naloga šibenskog Županijskog sudad, temeljito pretresli apartman u Tisnom koji je iznajmio za ‘ljetovanje‘ i pronašli na stotine vrećica punih opijata.

Pa su tako policajci od njega oduzeli četiri vreće sa 4000 tableta ecstasyja težine 2,2 kilograma, i 230 vrećica sa MDMA u kristalu težine 795,3 grama.

Policija je još pronašla i 165 vrećica sa 504 grama ketamina, 115 vrećica sa 177 grama kokaina te 21 smotuljak sa 1,1 kilogram hašiša, kao i 340 komada perforiranih listića papira LSD-a.

Posrnulom dileru su oduzeli još i tri vage za precizno mjerenje s tragovima bijele praškaste materije, 10 bočica original pakiranja droge metadon zapremine po 10 ml, 250 grama neto original pakiranja kreatina točnije smjese za povećanje težine, a pronađen je i novčani iznos za koji se pretpostavlja da potječe od preprodaje opijata.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja posrnuli diler je predan pritvorskom nadzorniku, a o njegovoj daljnjoj sudbini odlučivat će tužiteljstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 11:01