PAD DILERICE

Policija u Zagrebu upala u stan vidno uznemirene 37-godišnjakinje, pronašli nekoliko desetaka paketića droge i novac

Policija sumnja da je 37-godišnjakinja u stanu drogu čuvala i prepakiravala za dilanje

Zapljena opijata u Zagrebu

 Pu Zagrebačka

Vidno uznemirena bila je 37-godišnja žena kad su zagrebački policajci, na temelju sudskog naloga, odlučili pretresti njezin stan kojim se koristi u metropoli. Na osnovu oduzetog, kriminalisti sumnjaju da je dotična dama u stanu drogu i skrivala i prepakiravala za daljnju prodaju te su je u konačnici kazneno prijavili za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

image

Zapljena droge u Zagrebu

Pu Zagrebačka

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičena protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga s ciljem daljnje preprodaje na, za sada neutvrđen način, nabavljala veću količinu i više vrsta droge koje je skrivala, vagala i prepakiravala u stanu koji je koristila na području Zagreba .- kažu iz PU zagrebačke, čiji su djelatnici u stanu pronašli 24,65 grama marihuane pakirane u 18 različitih paketa, 3,7 grama smole marihuane u tri paketa, 57 tableta MDMA pakiranih u tri paketa, 47,5 grama MDMA pakirane u 24 paketića... A pronašli su i 1,40 grama metamfetamina, 91,75 grama amfetamina te dvije digitalne vage za precizno mjerenje težine, kao i novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

image

Zapljena u Zagrebu

Pu Zagrebačka/

Čuvarica opijata je po dovršetku istraživanja uz kaznenu prijavu nadležnom općinskom državnom odvjetništvu predana pritvorskom nadzorniku.

image

Zapljena opijata u Zagrebu

Pu Zagrebačka/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 09:59