PALI DILERI

Policija u Vodicama zaplijenila 234 tablete ecstasyja. Uhićene dvije osobe

vinkovci,080104-crnau pretresu kuce vinkovcanina iz krim miljea pronadjeno oko 1060 ekstazija 780 g kokaina krivotvorene novcanice i ukradeni dokumentisnimio damir glibusic
 Damir Glibušić / CROPIX

Ukupno 234 tabletice ecstasya zaplijenila je u četvrtak šibenska policija kod 35- godišnjaka iz Vodica, javlja Slobodna Dalmacija.

Zbog dilanja su privedene dvije osobe, osim 35 godišnjaka iz Vodica zbog prodaje droge policija je pritvorila i jednog 51- godišnjaka, također iz Vodica.

Policijska akcija započela je pretragom kuće u Vodicama i automobila kojim se koristi 35 - godišnjak, ali je već prije pretresa koji je legalno odrađen uz nalog šibenskog Županijskog suda, on predao dobrovoljno tablete inspektorima, priopćeno je iz Policijske uprave Šibensko-kninske.

Tijekom pretrage kuće i automobila, ali i kasnije tijekom pretrage kuće drugog osumnjičenog, 51- godišnjaka, policija nije pronašla nikakve druge dokaze koji bi se mogli povezati s nezakonitom trgovinom drogama.

No, prethodnim saznanjima i obavljenim kriminalističkim istraživanjima, inspektori su utvrdili da je 35-godišnjak ecstasy imao radi preprodaje, ali i to da mu je 51- godišnjak, tijekom posljednja četiri mjeseca u četiri navrata prodavao drogu, ukupno 850 ecstasya.

Obojica su privedeni u policijsku postaju nakon čega će sigurno biti zadržani u pritvoru šibenskog Županijskog suda jer je riječ o ozbiljnom kaznenom djelu i jednoj od većih zapljena ove vrste droge na šibenskom području, javlja Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 13:27