PROTJERANE IZ ZEMLJE

Policija u srcu Slavonije pokucala na vrata vatrenim Brazilkama, brzo je otkriveno čime se bave...

Brazilke stare 24 i 37 godina su ilegalno u RH, protjerane su i godinu dana ne smiju na Europski gospodarski prostor

Prostitucija (ilustracija)

 Dacology/Alamy/Profimedia/Dacology/alamy/profimedia

Vatreni oglasi nabijeni strašću u kojima se nude seksualne usluge na području Slavonskog Broda, a čije su glavne kreatorice bile dvije markantne državljanke Brazila, zagolicali su maštu niza muškaraca. U takvim slučajevima, osim osoba željnih ‘ljubavi‘, objavljene oglase uvijek gledaju i policajci.

I upravo to oglašavanje na ‘brazilski način‘, u ponedjeljak je rezultiralo uhićenjem prodavačica ljubavi starih 24 i 37 godina.

Brodski kriminalisti su otkrili da su se njih dvije odavale prostituciji oglašavajući sve što nude putem društvenih mreža.

- Policijski službenici su objema uručili prekršajne naloge zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (odavanje prostituciji). Također je utvrđeno da se osumnjičene nalaze u nezakonitom boravku u Republici Hrvatskoj, odnosno na području zemalja članica Europskog gospodarskog prostora, te su im policijski službenici uručili obavezne prekršajne naloge zbog prekršaja iz Zakona o strancima - kažu iz PU brodsko-posavske.

Međutim, to nije sve. Brazilskim damama je policija uručila i rješenja o protjerivanju iz Europskog gospodarskog prostora uz zabranu ulaska i boravka u navedenom prostoru u trajanju od godinu dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. lipanj 2024 12:10