PROVODE SE IZVIDI

Policija pokrenula kriminalističko istraživanje zbog Facebook statusa o Oluji SDSS-ovog načelnika Borova

Zoran Baćanović objavio je fotomontažu na kojoj se vidi transparent "Oluja - zločin koji još traje"
Zgrada PU vukovarsko-srijemske
 Cropix/Facebook

Nakon što je načelnik Borova Zoran Baćanović na Facebooku objavio fotografiju na kojoj se vidi transparent "Oluja - zločin koji još traje", vukovarsko-srijemska policija zainteresirala se za slučaj te s Državnim odvjetništvom provodi izvide.

Baćanović, inače član SDSS-a, na svojoj Facebook stranici na dan Oluje je objavio fotomontažu na kojoj se u pozadini vidi kolona srpskih izbjeglica iz Oluje, dok su u prvome planu prosvjednici koji u rukama drže transparent na kojemu ćiriličnim pismom piše 'Oluja - zločin koji još traje'.

"Policijska uprava vukovarsko-srijemska je upoznata s predmetnom objavom te smo odmah po saznanju započeli s provođenjem kriminalističkoga istraživanja kako bi u koordinaciji s nadležnim državnim odvjetništvom utvrdili ima li elemenata kaznenoga djela ili prekršaja", rekli su nam iz vukovarske policije.

Pokušali smo telefonom kontaktirati i Baćanovića, no on nije bio raspoložen za razgovor: "Nemam što za reći. Policija radi svoj posao', kratko nam je rekao.

Kada smo ga pokušali pitati je li to doista on i objavio, dao je kratki odgovor prije nego što je prekinuo vezu: 'Ništa, ništa'.

image
Objava načelnika Borova
Facebook/screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 20:24