MASOVNI OBRAČUN

Policija objavila detalje velike tučnjave u Kninu, zasad samo dvoje privedenih: ‘Istraga traje‘

Jedna je osoba zbog težine ozljeda iz kninske bolnice prebačena u Opću bolnicu u Šibeniku
Prizori tučnjave
 Screenshot

Šibensko-kninska policija objavila je u ponedjeljak nove detalje sukoba više osoba u Kninu. Kako navode, do masovne tučnjave došlo je oko 23 sata i 30 minuta u noći sa subote na nedjelju. Sve je počelo svađom dvojice muškaraca u kafiću, koja se pretovrila u tučnjavu. Sukob je nastavljen ispred kafića gdje se u tučnjavu odlučilo uključiti više osoba.

Prema dosadašnjim izvještajima, u masovnom okršaju sudjelovalo je najmanje tridesetak osoba, a navodno je riječ o Janjevcima i pripadnicima navijačke skupine Torcida.

Kako su priopćili iz policije, postaja Knin dobila je dojavu o kaosu nakon čega su se smjesta zaputili na mjesto brutalnog obračuna.

No, do njihovog dolaska veći dio sudionika se razbježao. Zatekli su 21-godišnjaka koji se nije htio smiriti te je pokušao onemogućiti policajce u njihovom radu zbog čega je priveden i odveden na kriminalističko istraživanje nakon čega je predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za prisilu prema službenoj osobi. Dok su policajci pokušavali uspostaviti red i mir jedan ih je 22-godišnjak kontinuirano vrijeđao i omalovažavao, pa je i on uz opružni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku.

- Kriminalističko istraživanje zbog sudjelovanja u tučnjavi je u tijeku, utvrđeno je kako je 21-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede zbog kojih je iz Opće bolnice Knin prebačen na liječenje u Opću bolnicu u Šibeniku, obavljeno je više razgovora i drugih mjera i radnji te su trenutno tri osobe uhićene zbog sudjelovanja u tučnjavi. Policijsko postupanje se nastavlja - javljaju iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:34