ČUDNI KRITERIJI

Policija napad bivših HDZ-ovaca na 18-godišnjaka ocjenila kao 'naročito drsko i nepristojno ponašanje'

 Mario Pušić/CROPIX

KARLOVAC - Nakon što je karlovački Gradski odbor HDZ-a u ponedjeljak navečer po ubrzanom postupku iz stranke izbrisao županijskog vijećnika Danijela Trupkovića i Vladimira Vogrinca jer su sa Željkom Goršićem, sinom istoimenog državnog tajnika u MORH-u, prošlog vikenda u klubu Astralis brutalno premlatili Marka Jovkovića , policija je u priopćenju navela kako je napad u WC-u Astralisa ustvari " naročito drsko i nepristojno ponašanje te vrijeđanje građana i narušavanje njihovog mira".

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 12. prosinca u ugostiteljskom objektu u Karlovcu trojica 26-godišnjaka iz Karlovca, pod utjecajem alkohola, bez povoda fizički napali 18-godišnjaka iz Karlovca te mu tom prilikom nanijeli lake tjelesne ozljede.

Nakon toga dvojica 26-godišnjaka sjedaju u osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka marke Citroen u namjeri odlaska, a u tome ih pokušavaju spriječiti mladić star 20 godina i djevojka stara 29 godina. Tom prilikom 26-godišnjak upravljajući osobnim automobilom otvorenim suvozačevim vratima srušio ih je na tlo i vozilom prešao preko njihovih nogu kojom prilikom su oni zadobili lake tjelesne ozljede.

Potom je 26-godišnji vozač krećući se vozilom unaprijed udario u stepenice ugostiteljskog objekta i parkirani osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka marke Mazda - stoji u policijskom opisu incidenta iz noći sa subote na nedjelju.

Protiv Željka Goršića mlađeg koji je vozio Citroen Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu bit će proslijeđena kaznena prijava zbog počinjenja opće opasne radnje, a protiv njega te Danijela Trupkovića i Vladimira Vogrinca i optužni prijedlog zbog prekršaja protiv javnog reda i mira iz članka 6. Zakona o prekršajima.

Roditelje Marka Jovkovića, koji se kobne noći onesvjestio od batina te ima slomljen nos i brojne masnice po tijelu, zgrozio je podatak da je policija utvrdila da je njihov sin zadobio tek o lakše tjelsne ozljede.

- Ovo je strašno. Šokirani smo, ne znamo šta bi vam rekli na sve ovo - komentirali su potreseni roditelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:22