PALI NA GRANICI

Policija krijumčarima u autu pronašla 796 grama ecstasyja, oni se vadili: ‘Ma to je čaj u rinfuzi‘

Dvojica osumnjičenih 32-godišnjaka, iz BiH te Slovenije, kazneno su prijavljeni za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

Policijska zaplijena ecstasyja (ilustracija)

 Tea Cimas/Cropix

"Prevozimo čaj u rinfuzi" - rekao je 32-godišnji slovenski državljanin policajcima na graničnom prijelazu Hrvatska Kostajnica prošlog petka oko podne. Mislio je, zajedno s 32-godišnjim suputnikom, inače BiH državljaninom, ući u Republiku Hrvatsku zaigravši na ‘kartu‘ čaja, ali im nitko od dežurnih službenika tijekom granične kontrole nije povjerovao.

Jer ubrzo su policajci ‘nanjušili‘ da se u vozilu slovenskih nacionalnih oznaka prevozi droga, točnije 796,8 grama MDMA tzv. Ecstasyja koji je bio namijenjen daljnjoj prodaji, pretpostavlja se za novogodišnje slavlje. Kuda su opijati trebali biti isporučeni, nije poznato.

Dvojac je odmah uhićen i predan pritvorskom nadzorniku PU sisačko-moslavačke uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, a s obzirom na to da je riječ o stranim državljanima, za njih je zatražen istražni zatvor jer postoji opasnost od bijega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:12