UHIĆENJE U ČAKOVCU

POLICAJCI ZATEKLI LOPOVA U TRGOVINI Krao pa se pokušao sakriti u kabini za presvlačenje

Rijeka, 080513.Nakon saslusanja pred USKOK-ovim istraziteljima, osumnjiceni za korupcijsku aferu na Carini privedeni su na saslusanje istraznom sucu Zupanijskog suda u Rijeci Dusku Tismi. Na fotografiji: jedan od osumnjicenika.Foto: Tea Cimas / CROPIX
 Tea Cimaš / CROPIX

ČAKOVEC - Međimurski policajci su u pokušaju krađe u jednoj trgovini u Masarykovoj ulici u Čakovcu zatekli kradljivca (28) koji se od njih pokušao sakriti u kabini za presvlačenje.

Građani su oko 2 sata u noći sa petka na subotu dojavili policiji da je netko razbio staklo na trgovini u Ulici Tome Masaryka u Čakovcu, a međimurski su policajci brzim dolaskom do mjesta događaja uspjeli spriječiti krađu.

Pretragom trgovine na kojoj je razbijeno staklo, u kabini za presvlačenje odjeće zatekli su muškarca (28) iz Mihovljana koji se tamo od njih pokušao sakriti.

Krim istraživanjem utvrđeno je da je nešto prije 2 sata kamenom razbio staklo na trgovini te je u namjeri krađe ušao u trgovinu no u tome su ga brzom intervencijom spriječili policijski službenici. Spomenuti je uhićen, a sudac istrage Županijskog suda u Varaždinu odredio mu je istražni zatvor.

Iz PU međimurske zahvalili su se građanima koji su svojom pravovremenom dojavom pomogli u spriječavanju krađe i u hvatanju počinitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 19:32