KRVAVI OBRAČUN U ZAGREBU

POKUŠAJ UBOJSTVA U GAJNICAMA Nakon pijančevanja u dvorištu 73-godišnjak pretukao susjeda koji se bori za život!

Varazdin, 290311.U mjestu Sracinec kraj Varazdina doslo je do prometne nesrece izmedju kamiona tegljaca bosanskih registracija i tri osobna automobila.Do nesrece je doslo u trenutku nepaznje u kojem je vozac tegljaca preticao automobil ispred sebe koji je skretao na lijevu stranu, te nakon toga tegljac je gurnuo osobni automobil u dva parkirana automobila na suprotnoj strani ceste.U nesreci je srecom jedna osoba lakse ozlijedjena. Na slici: ocevid je u tijeku.Foto: Andrej Svoger / Cropix
 Andrej Švoger / CROPIX

ZAGREB - Uživanje u alkoholnim strastima u večernjim satima nedjelje u Ulici Stare Gajnice na području Zagreba kulminiralo je pokušajem ubojstva kojom prilikom je 73-godišnji S.O. zadao teške tjelesne ozljede opasne po život svom 18 godina mlađem susjedu i poznaniku V.T.(55).

Sa teškim ozljedama glave 55-godišnjak je kolima Hitne pomoći prevezen u KBC Zagreb gdje se liječnici intenzivno bore za njegov život, dok je njegov prijatelj koji ga je pretukao odvežen prvo na otrježnjenje, a potom i na kriminalističku obradu.

Kako doznajemo, njih dvojica su konzumirali alkohol u obiteljskoj kući 73-godišnjaka, no u jednom trenutku oko 20 sati je izbila žestoka svađa koja se preselila u dvorište gdje je vlasnik kuće neutvrenim predmetom izudarao po glavi i po tijelu susjeda. Hitnu je pozvao netko od članova obitelji koji su s prozora vidjeli obračun.

Zbog velikog broja promila u sebi, 73-godišnji dosad nikad evidentirani Zagrepčanin (o)pravdao se da se samog incidenta u vlastitom dvorištu kao niti povoda, ne sjeća. Bilo kako bilo, odgovarat će za pokušaj ubojstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:43