STRAVA U SISKU

Poginula mlada vozačica, automobilom se zabila u zid Starog mosta: ‘Od vozila ništa nije ostalo‘

Policijski očevid na mjestu tragedije potrajat će do kasno u noć

Prometna nesreća u Sisku

 Snimio čitatelj

Jedna osoba je izgubila život, a četiri su ozlijeđene u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 18.50 sati večeras u Sisku, točnije u Lađarskoj ulici kod Staroga mosta.

Iz PU sisačko-moslavačke kažu da je u tijeku policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti tragedije koja je šokirala Siščane.

- Strašno se čulo kad je auto udario u zid Starog mosta. Taj udarac je bio toliko jak da od auta ništa nije ostalo. Vatrogasci i Hitna pomoć su vrlo brzo došli. Čak je izbio i požar na autu pa su vatrogasci, dok su planirali kako što brže izvući unesrećene iz auta rezanjem i trganjem lima, prvo morali gasiti vatru. Brzo su sve to odradili i prvo dvoje odmah po izvlačenju ukrcali u vozila Hitne i odvezli do bolnice. Nadam se da će biti dobro - kaže za Jutarnji jedan svjedok. Druga svjedokinja dodaje da tom trasom kroz nepregledan prolaz često automobili divljaju i da je posebno opasan kad se sve zaledi ili, pak, bude vode na kolniku.

- Vatrogasci i djelatnici Hitne su stvarno dali sve od sebe da budu brzi i da što pažljivije, slušajući smjernice jedni drugih, timski izvuku ljude iz auta. Adrenalinske scene kao iz filma. Netko je u nekom trenutku rekao da je poginula djevojka, mislim da je spomenuto da je vozačica bila. Pretužno - zaključila je sugovornica.

Policijski očevid na mjestu tragedije potrajat će do kasno u noć, a o rezultatima istog biti će obaviješteno nadležno državno odvjetništvo. Kvalifikacija ostalih ozlijeđenih još uvijek nije poznata.

image

Prometna nesreća u Sisku

Snimio čitatelj
image
Snimio čitatelj
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:41