IZAZVALI SU POŽAR

Planuo je laboratorij marihuane na petrinjskom području, jedna osoba je ozlijeđena

Policija je provedenim očevidom otkrila da je do požara došlo uslijed zapaljenja zapaljivih para
 PU SISAČKO MOSLAVAČKA

Dok se u KBC Rebro oporavlja 42-godišnji muškarac koji je teško ozlijeđen u požaru koji je izbio jučer u obiteljskoj kući u mjestu Strašnik na petrinjskom području, policija je paralelno s očevidom i utvrđivanjem uzroka požara, pretresla navedeno imanje. Jer sve je mirišalo na marihuanu, i još k tome zapaljenu.

Policija je provedenim očevidom otkrila da je do požara došlo jučer oko 16 sati uslijed zapaljenja zapaljivih para, koje su nastale prilikom zagrijavanja za sada nepoznate tekućine.

Odmah po dojavi o vatrenoj stihiji, vatrogasci su se vrlo brzo uhvatili u koštac s buktinjom te ju stavili pod kontrolu, a u nastalom užasu jedan od dvojice korisnika objekta je ozlijeđen. Iako je inicijalno prevezen u sisačku Opću bolnicu, ozljede koje je zadobio su preteške pa je vozilom Hitne hospitaliziran u Zagrebu.

image
PU SISAČKO MOSLAVAČKA

-Temeljem naloga suda jučer je izvršena pretraga doma i drugih prostorija koju su koristili dvojica muškaraca starosti 42 i 50 godina te je pronađeno i oduzeto 500 grama marihuane i oprema za uzgoj droge marihuane.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni od točno neutvrđenog dana 2021. godine do 11. siječnja ove godine, na petrinjskom području u mjestu Strašnik u obiteljskoj kući nabavili, posjedovali i djelomično instalirali opremu za uzgoj indijske konoplje u kontroliranim uvjetima s ciljem proizvodnje droge marihuane za daljnju prodaju - kažu iz PU sisačko-moslavačke navodeći da je 50-godišnjak zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predan pritvorskom nadzorniku.

A kada se oporavi 42-godišnjak, policija će i nad njim provesti istraživanje kako bi dobili kompletnu sliku "vrtlarenja" i nedozvoljenog narko biznisa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 11:27