SLETIO S CESTE

Pijani vozač skrivio nesreću i izgurao drugi auto u kanal, vatrogasci izvlačili unesrećene

Taj 51-godišnjak je bio jedan od 15 prekršitelja koje je policija uhvatila u vožnji pod utjecajem alkohola
 Dvd Blaževdol

U stravičnom slijetanju automobila s kolnika autoceste A4 kod čvora Sv. Helena pukim slučajem nitko nije poginuo, a nakon policijskog očevida krivac nesreće, 51-godišnji muškarac, u policijske statistike ušao je kao rekorder policijske akcije.

Naime, on je jučer oko 16.20 sati sa 1,63 promila alkohola u krvi vozio Ford mondeo varaždinskih oznaka po A4 te je na 81.kilometru navedene dionice u smjeru juga, iz samo njemu znanog razloga, skrenuo udesno. Pritom je prednjim desnim dijelom udario u Hyundai Getz splitskih oznaka koji je odbačen u kanal gdje se prevrnuo na krov.

Od siline naleta, 66-godišnji vozač Hyundaia i njegova suputnica prošli su, srećom, s lakšim tjelesnim ozljedama te su vozilom Hitne pomoći prevezeni u KBC Zagreb. Na mjesto nesreće odmah su osim policije, pristigli i zagrebački vatrogasci zajedno s kolegama iz DVD Blaževdol te su hidrauličnim alatom rezali lim vozila kako bi unesrećenog vozača i suputnicu izvukli van.

Inače, 51-godišnji kršitelj prometnih propisa je tijekom drugog dana provođenja preventivno represivne akcije pojačanog nadzora vozila i vozača bio jedan od 15 prekršitelja koje je policija uhvatila u vožnji pod utjecajem alkohola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:14