HOROR SCENE

Pijani muškarac u Solinu nožem teško ozlijedio poznanika, policija ga morala privoditi na silu

Kada je muškarac osumnjičen za ozljeđivanje vidio policiju počeo je vikati i odbijati postupiti po izdanoj naredbi da se smiri i dopusti im da ga uhite

Ilustracija

 Božidar Vukičević/Cropix

Splitska policija uhitila je muškarca koji je u četvrtak navečer u Solinu nožem teško ozlijedio svog poznanika koji je nakon ukazane liječničke pomoći zadržan na bolničkom liječenju, doznaje se u policiji.

Policija je dobila dojavu o ozljeđivanju muškarca u Solinu oko 21.45 sati, a na mjestu događaja utvrdili su da ga je nožem ozlijedio njegov poznanik koji se nalazio u obližnjem dvorištu.

Kada je muškarac osumnjičen za ozljeđivanje vidio policiju počeo je vikati i odbijati postupiti po izdanoj naredbi da se smiri i dopusti im da ga vežu. Kako je uporno odbijao slušati policiju nad njim su uporabljena sredstva prisile nakon čega je vezan, uhićen i doveden u službene prostorije. Utvrđeno je da se nalazi pod utjecajem alkohola.

- Ozlijeđenom muškarcu je pružena liječnička pomoć, zadržan je u bolnici te je utvrđeno da je zadobio tešku tjelesnu ozljedu ramena i ruke. Na mjestu događaja je obavljen očevid na kojem je pronađen nož i u tijeku je kriminalističko istraživanje, rekla je policijska glasnogovornica Antonela Lolić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:06