DRAMA KOD SISKA

Pijani muškarac sjekirom nasrnuo na policajce, s prijetnjama nastavio i nakon uhićenja

Dolaskom na mjesto intervencije zatekli su 35-godišnjaka u vidno alkoholiziranom stanju

Ilustracija

 Ranko Šuvar/Cropix

Zbog prijetnji i prisile prema službenoj osobi točnije policajcima na koje je tijekom invervencije navalio sjekirom, djelatnici PU sisačko-moslavačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim muškarcem. Sve je počelo u subotu u večernjim satima kada je policija zaprimila dojavu da 35-godišnjak sa sisačkog područja prijeti samoozlijeđivanjem.

Dolaskom na mjesto intervencije zatekli su 35-godišnjaka u vidno alkoholiziranom stanju, kojem je kasnije izmjeren 1,71 promil alkohola u krvi. Čim je ugledao policajce upotrijebio je, kažu iz policije, silu. Jednog je policajca odgurnuo rukama s ciljem da ga spriječi u obavljaju svoje dužnosti. Pritom je, držeći sjekiru u rukama, više puta uputio prijetnje smrću policijskim službenicima.

- Osumnjičeni je uz sredstava prisile uhićen, dok je s prijetnjama prema policijskim službenicima nastavio i nakon uhićenja u prostorijama nadležne policijske postaje. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke - priopćili su iz sisačke policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 12:48