U GLUHO DOBA NOĆI

PIJANA BRITANKA NAPALA POLICAJCA Gurala ga je i vrijeđala, a onda ga je njezin prijatelj udario

 Arhiva / CROPIX

SPLIT - U noći 31. kolovoza oko 2.15 sati na Preradovićevom šetalištu u Splitu policijskom službeniku koji je osiguravao službeno vozilo, dok su se ostali policijski službenici nalazili na intervenciji, prišla je 21-godišnja državljanka Velike Britanije te je policijskog službenika počela vrijeđati i odgurivati. Obzirom da nije prestala s navedenim uhićena je, piše Slobodna Dalmacija.

Tom prilikom je policijskom službeniku prišao 21-godišnjak koji se nalazio u blizini te ga udario u predjelu glave i prsišta nakon čega ga je policijski službenik svladao uporabom sredstava prisile. Obojica su zadobila lakše tjelesne ozlijede.

21-godišnjakinja je privedena u službene prostorije policije te je, s obzirom da se nalazila pod utjecajem alkohola, zadržana do prestanka djelovanja opojnog sredstva nakon čega će se zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira dovesti u Prekršajni sud.

21-godišnjak je također priveden u službene prostorije policije te zadržan do prestanka djelovanja opojnog sredstva (alkohola), nakon čega će se nad njim provesti kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela napad na ovlaštenu službenu osobu - izvjestila je danas splitska policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:50