LINIJA ZAGREB-OSIJEK

Pijan, polugol i s drogom u džepu napravio kaos u autobusu: Podivljali putnik probleme stvarao i policajcima

Očajni vozač autobusa ga je molio da prestane, no raskalašeni putnik nastavio je s divljanjem
Ilustracija
 Ranko Suvar/Cropix

Nesvakidašnjem šou svjedočili su sinoć putnici autobusa na relaciji Zagreb - Osijek kad je jedan od putnika, ničim izazvan, podivljao tijekom vožnje. Naime, 37-godišnji muškarac sa 1.09 promila alkohola u krvi i u džepu s tri grama amfetamina gotovo pola sata je narušavao javni red i mir dok su putovali po autocesti A3 između Nove Gradiške i Novske.

Penjao se i skakao po sjedalima, u jednom je trenutku skinuo i majicu pa je gol do pojasa nastavio galamiti i psovati. Ujedno je, da bi ga se valjda bolje čulo, s lica skinuo i zaštitnu masku.

Očajni vozač autobusa ga je molio da prestane, no raskalašeni putnik nastavio je s divljanjem pri čemu je izazvao nelagodu i uznemirenost ostalih putnika.

Vidjevši da se smiriti neće i ne može, vozač je pozvao policiju i u jednom trenutku, došavši do autobusnog stajališta u Novoj Gradiški, stao. Policajce koji su pokušavali po ulasku u autobus obuzdati nestašnog putnika isti je počastio nizom psovki pritom ih omalovažavajući.

Ubrzo su ga, ipak, uspjeli savladati te odvesti u gradišku policijsku postaju. Tamo je napuhao nešto više od promila alkohola, a oduzeto mu je i tri grama MDMA.

Iz PU brodsko-posavske kažu da će protiv muškarca uslijediti odgovarajuće prekršajne prijave zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti ali i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:01