KOD VINKOVACA

Petorica privedena zbog fizičkog napada na trojicu 18-godišnjaka u Ivankovu

Utvrđeno da je jedan 18-godišnjak teško ozlijeđen, a dvojica su lakše ozlijeđena.

Policija/Ilustracija

 Goran Mehkek/cropix

Zbog napada na trojicu 18-godišnjaka sredinom studenoga u Ivankovu, kod Vinkovaca, vukovarsko-srijemska PU pritvorskom je nadzorniku, nakon dovršene kriminalističke istrage, u srijedu predala petoricu osumnjičenih, među kojima i maloljetnika, izvijestila je u petak policija.

Policija ističe kako je utvrđeno da su osumnjičenici u dobi od 24 do 32 godine te maloljetnik 13. studenoga 2021. u dvorištu ugostiteljskog objekta u Ivankovu fizički napali trojicu 18-godišnjaka, nakon čega su pobjegli.

Liječnička pomoć napadnutim mladićima pružena je u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima, a tom je prilikom utvrđeno da je jedan 18-godišnjak teško ozlijeđen, a dvojica su lakše ozlijeđena.

Nakon provedenoga kriminalističkog istraživanja policija je u srijedu pritvorskome nadzorniku vukovarsko-srijemske Policijske uprave, uz odgovarajuće kaznene prijave, predala svu petoricu osumnjičenika.

Općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima četvorici punoljetnih osumnjičenika rješenjem je odredila zabranu približavanja ozlijeđenim 18-godišnjacima na udaljenost manju od pet metara te zabranu uspostavljanja ili održavanja izravne ili neizravne veze s njima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:51