NAPOKON UHIĆEN

Pedofil nakon tri tjedna potrage iza rešetaka: Bolesni Mario (28) uhićen u Berlinu sa svojom ‘ljubavi’, djevojčicom Lisom (11)

Njemačka policija jučer je, nakon tri tjedna potrage, u Berlinu uhitila poremećenog kamiondžiju Marija Freiherra (28) , koji je 16. prosinca “nestao” s Lisom Pawlowski (11). S njim je bila djevojčica, koja je oslobođena i vraćena ocu u Leipzig .

Uhićenje je uslijedilo nakon dojave građana Berlina koji su ih prepoznali prema fotografijama objavljenim u medijima.

Njemačka je policija utvrdila da je Mario Freiherr državljanin Njemačke i da nema hrvatsko podrijetlo, što su sumnjali zbog činjenice da je u djetinjstvu kratko vrijeme boravio u hrvatskom dječjem domu.

Mario Freihher prije 2,5 godine bio je u vezi s majkom djevojčice, koja je rastavljena. No, zbog depresije, nad kćeri je izgubila skrbništvo pa je djevojčica dodijeljena ocu Jenesu Fritzscheu (38). Mario Freiherr prekinuo je tu vezu u kojoj se neuobičajeno snažno vezao uz njezinu kćer Lisu Pawlowski.

Očito ima pedofilske sklonosti jer se bolesno zaljubio u malu Lisu, kojoj je pisao zastrašujuća ljubavna pisma ukrašena srcima i napisima “volim te” na njemačkom jeziku.

“Ne mogu biti bez tebe. Vidim te u svakom kutku... Nedostaješ mi, mislim na tebe svake sekunde”, samo su neki od detalja iz Marijeva pisma djevojčici.

Njezin je otac objasnio kako je odavno primijetio da je Lisa vezana uz Marija, no da je tek nedavno, kada su prije dva mjeseca već jednom bili pobjegli zajedno, shvatio da djevojčica prema njemu gaji osjećaje drugačije od bezazlenog prijateljstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 21:25