UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ

Ovo je fotografija smrskanog auta u kojem je bilo petero maloljetnika: Vozio pijani mladić (17), poginula 17-godišnjakinja

Ova se nesreća dogodila na Aleji grada Bolonje, u Zagrebu, a izazvao ju je maloljetni 17-godišnji vozač koji nije imao vozačku
 Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska županija

U nesreći, koja se dogodila u subotu oko 4.10 sati, ozlijeđena su četiri maloljetna putnika i sam vozač. 16-godišnjak, 17-godišnjakinja i 17-godišnji vozač lakše su ozlijeđeni, dok su 17-godišnjak i 17-godišnjakinja teško ozlijeđeni. Zagrebačka policija priopćila je da je 17-godišnja djevojka nekoliko sati nakon prometne nesreće preminula u KBC Sestre milosrdnice od posljedica ozljeda.

- Svi su stabilno i urednih vitalnih funkcija. Jedan ima težu ozljedu, ali nije životno ugrožavajuća. Možda će trebati operaciju, to ćemo vidjeti sutra na konzultacijama. Svi se još nalaze u bolnici i na promatranju su. U ovom trenutku ne bih otkrivao o kakvim se točno ozljedama radi - rekao je Indexu dr. Fran Štampalija, dežurni kirurg.

Ova se nesreća dogodila na Aleji grada Bolonje, u Susedgradu, a izazvao ju je maloljetni 17-godišnji vozač, prije nego je stekao pravo upravljanja motornim vozilima bilo koje kategorije. Vozio je osobni automobil marke Renault zagrebačkih registarskih oznaka, a u organizmu je imao 1,21 g/kg alkohola.

PU zagrebačka priopćila je da dolaskom do raskrižja s ulicom Davora Bašića brzinu kretanja vozila nije prilagodio zavoju, zbog čega je izgubio nadzor nad vozilom, sletio s kolnika, a potom na meki teren, nakon čega je naletio na stup javne rasvjete.

Na Facebook stranici ‘Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska županija‘ objavljena je fotografija smrskanog automobila, a sadržaj je uznemirujući.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. kolovoz 2024 16:15