UBOD U DEBELO MESO

'OVO IM JE TREBALO DA SHVATE DA SE VOLE' Žena pomahnitala, pa 14 godina mlađem ljubavniku zarila nož u stražnjicu! Vis u šoku

Par se izgleda pomirio, viđeni su jučer ujutro u šetnji gradom
 CROPIX

Nakon što je čula da je 14 godina mlađi dečko više ne želi u kući u Visu, 41-godišnja žena strahovito se rasrdila pa je u nedjelju navečer krenula u fizički obračun s partnerom.

Tijekom žestoke svađe koja je izbila nakon što je čula partnerovu odluku da bi bilo u redu da napusti njegov dom, shrvana žena posegnula je za kuhinjskim nožem. U jednom trenutku, kad joj je on okrenuo leđa, zarila mu je nož u stražnjicu. Ta jedna ubodna rana bila je dovoljna da u višku ulicu pristignu policajci i liječnici. Ozlijeđenom mladiću pomoć je pružena nakon što se sam obratio liječnicima koji su ozljedu sanirali i utvrdili da je lakše ozlijeđen. Napadačicu su, pak, priveli policajci. Kazneno će odgovarati za pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Mještani su u čudu i šapuću o paru iz Paljetkove.

- Čuli smo da su prije nekog vremena prekinuli. Očito mu je nje bilo dosta. Prije par godina doselila se u Vis sa sinčićem. I on isto ima kćerkicu iz prvog braka. Da su imali okršaj u kući, doznali smo iz medija. Vidjeli smo ih baš jutros kako zaljubljeno hodaju ulicom. Očito im je trebao ovakav događaj da shvate da se vole i da je ona ona prava. On je dobar dečko iako još zelen. Radišan je, otac mu nađe posao, vuče kamenje... Nije mu teško privređivati. Ona je sezonska radnica - pričaju Višani, koji s nevjericom i dalje prepričavaju obračun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 11:23