POLICIJSKA AKCIJA

Otkriveno pravo carstvo droge i novca u obiteljskoj kući u Međimurju, pogledajte fotografije

Policajci Općeg kriminaliteta PU međimurske upali su jučer u obiteljsku kuću u Mihovljanu nadomak Čakovca
 PU međimurska

Sasvim opravdano policajci Općeg kriminaliteta PU međimurske upali su jučer u obiteljsku kuću u Mihovljanu nadomak Čakovca i pronašli pravo carstvo droge i novca.

image
PU međimurska
image
PU međimurska
image
PU međimurska

Riječ je o kući kojom se koristi 21-godišnji mladić radi kojeg su, na osnovu prethodno prikupljenih saznanja te možebitnih sumnji, ishodili nalog za pretres od Županijskog suda u Varaždinu.

Pretragom prostorija pronađeno je i oduzeto uz potvrdu više PVC omota i smotuljaka ispunjenih marihuanom koje, kad su stavljene na vagu, pokazale su težinu od 933,4 grama.

image
PU međimurska
image
PU međimurska

Zatim je u drugoj vrećici bilo 253,3 grama hašiša, a u jednom kutu stroj za varenje, nekoliko digitalnih vaga za precizno mjerenje, mobiteli s kojima se komuniciralo, a pronađena je i potom prebrojana velika svota domaćeg i stranog novca za koji, sumnjaju međimurski istražitelji, da potječe od preprodaje droge.

Rezime pretresa je kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom kojeg su uhitili te kazneno prijavili za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

image
PU međimurska
image
PU međimurska
image
PU međimurska

No tu istraživanju nije kraj jer se pretpostavlja, a i dokazi upućuju na to, da u narko-trgovini u kojoj je od njega oduzeto preko sto tisuća kuna, nije bio sam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 21:17