POLICIJA OBJAVILA

Novi detalji ubojstva u Zagrebu: Napadač je imao porezotine na ruci, prevezen je u bolnicu

Kriminalističko istraživanje će se nastaviti nakon otpuštanja iz zdravstvene ustanove nakon čega će biti podnijeta kaznena prijava

 Ulica Vinogradi u kojoj se dogodilo ubojstvo

 Ranko Suvar/Cropix

Zagrebačka je policija objavila nove detalje o jučerašnjem ubojstvu na Črnomercu.

Podsjetimo, jučer je oko 10.50 sati na Črnomercu u Ulici Vinogradi u stanu u prizemlju kuće, osumnjičeni 26-godišnjak nožem zadao više ubodnih rana 51-godišnjem muškom članu obitelji, nakon čega je pobjegao. Neslužbeno se doznaje kako je sin ubio oca oštrim predmetom, pa se dao u bijeg, no policija ga je pronašla u jednoj od obližnjih ulica. Policija je priopćila i da je osumnjičeni imao ozljede na ruci, zbog čega je prebačen u bolnicu.

- Kako je osumnjičeni imao ozlijede na ruci u vidu porezotina, prevezen je u Klinički bolnički centar „Sestre milosrdnice“ gdje mu je sanirana ozljeda. Obzirom na njegovo stanje, upućen je na daljnji pregled gdje je zadržan na liječenju u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi. Na mjestu događaja policijski službenici ekipe za očevide Policijske uprave zagrebačke su obavili očevid. Kriminalističko istraživanje će se nastaviti nakon otpuštanja iz zdravstvene ustanove nakon čega će biti podnijeta kaznena prijava protiv osumnjičenog 26-godišnjaka Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, priopćila je zagrebačka policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 02:28