UHIĆEN OSUMNJIČENI

NOVI DETALJI TRAGEDIJE U nesreći su stradali dogradonačelnik Donje Stubice i njegova žena

Par je u večernjim satima šetao nogostupom u Donjoj Stubici kada je na njih naletio nepoznati vozač
 Facebook

>>> NOVO 13:20 Zamjenik gradonačelnika Donje Stubice Luka Tepeš koji je u subotu navečer teško stradao u prometnoj nesreći, a u kojoj je poginula njegova 32-godišnja supruga Jelena Mihanović Tepeš, nalazi se u Traumatološkoj klinici u Zagrebu.

Prema neslužbenim informacijama, Tepeš ima prijelome obiju nogu i ozlijeđena mu je kralježnica. Ako daljnje pretrage ne budu pokazale nikakve unutarnje ozljede, prognoze su pozitivne.

Zamjenik gradonačelnika Donje Stubice Tepeš i njegova supruga stradali su u subotu navečer kada je na njih, na nogostupu u Topličkoj ulici u Donjoj Stubici, naletio osobni automobil. Supruga je poginula na mjestu nesreće, a Luka je s teškim ozljedama prebačen u bolnicu u Zagreb.

Vozač osobnog vozila pobjegao je s mjesta nesreće, a prema neslužbenim informacijama, policija je u jutarnjim satima uhitila osobu za koju se sumnja da je skrivila nesreću.

Daljnju istragu, odnosno očevid oko prometne nesreće u Donjoj Stubici preuzelo je Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu. (H)

--------------------------------------

U subotu navečer u Donjoj Stubici u stravičnoj prometnoj nesreći na mjestu je poginula 32-godišnja žena, a u Traumatološku kliniku u Zagrebu prevezen je njezin 33-godišnji suprug s teškim tjelesnim ozljedama, javio je RTL .

Bračni par se oko 21:30 šetao Topličkom ulicom po nogostupu kad je oko broja 109 na njih naletio osobni automobil.

Očevici tvrde da je udarac bio toliko stravičan da je žena na mjestu ostala mrtva, a njezin je suprug odbačen 20-ak metara u susjedno dvorište.

Počinitelj je pobjegao s mjesta događaja, a za njim se još traga.

Policija je u jutarnjim satima uhitila jednu osobu, no kriminalistička istraživanja još uvijek traju. Očevid je preuzelo zagrebačko Općinsko državno odvjetništvo, navodi RTL .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:17