LEGENDA VATERPOLA

NOVI DETALJI O TEŠKIM OZLJEDAMA 'Dubravko Šimenc ima lom lopatice i više razrezotina, rane su bolne...'

Nekadašnji vaterpolist teže je ozlijeđen zajedno s još dvije osobe u mjestu Risovac u općini Jablanica
 Ivan lacković/Cropix

>>> NOVO 14:22 'Dubravko Šimenc ne samo da je izvan životne opasnosti, nego smo uvjereni da će sve ozljede biti uspješno sanirane', kazao je za Slobodnu Dalmaciju dr. Ante Kvesić, ravnatelj Sveučilišne kliničke bolnice Mostar u koju je primljen proslavljeni hrvatski vaterpolist nakon teške prometne nesreće koju je u petak oko 17,30 sati doživio na cesti Blidinje – Doljani, u Općini Jablanica u BiH.

'Radi se o lomu lopatice i više razrezotina po tijelu. Istina, rane su bolne, ali imamo jako dobre liječnike svih profila', kazao je doktor Kvesić.

-------------------------

Nekadašnji hrvatski vaterpolist Dubravko Šimenc zadobio je teške tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se u petak poslijepodne dogodila na Blidinju u Bosni i Hercegovini, piše portal Bljesak.info .

'Šimenc je zadobio teške tjelesne ozljede, ali nije životno ugrožen. Smješten na Odjelu traumatologije', kazali su za Bljesak.info u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar.

Nekadašnji vaterpolist je teže ozlijeđen zajedno s još dvije osobe u petak oko 17.30 sati u mjestu Risovac u općini Jablanica.

Kako se doznaje u policiji, u nesreći su sudjelovala tri vozila: Mitsubishi Pajero zagrebačkih registracijskih oznaka u kojem su bili Šimenc i njegova dva suputnika, te Golf i teretno vozilo.

Zoran Primorac: 'Svi smo uz Dudu Šimenca'

ZAGREB - Članovi Hrvatskog kluba olimpijaca izrazili su u nedelju zabrinutost za svog člana i proslavljenog vaterpolista Dubravka Šimenca te istaknuli uvjerenje da će se brzo oporaviti od teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći u petak.

"Vijest od Dudinoj nesreći nas je sve iznenadila i šokirala, no poznavajući ga uopće ne sumnjamo u njegov brz oporavak. Hrvatski klub olimpijaca će njemu i njegovoj obitelji pružiti svu moguću podršku i pomoć kako bi se Dudo što prije oporavio i vratio među nas. Već sam se konzultirao s kolegama iz Upravnog odbora i spremni smo se maksimalno angažirati oko toga. On nije samo olimpijac i naš prijatelj, već i čovjek koji se uvijek prvi angažirao u svim humanitarnim akcijama. Sasvim sigurno neće ostati usamljen sada kada je njemu potrebna pomoć. Svi smo uz Dudu!", rekao je predsjednik Hrvatskog kluba olimpijaca Zoran Primorac.

Dubravko Šimenc teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći, koja se u petak navečer dogodila u Risovcu (BiH), nakon što je s prijateljima posjetio Park prirode Blidinje i u kojoj je sudjelovao kao suvozač. ( Hina)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 20:09