UŽAS U POSEDARJU

Nova tragedija na hrvatskim cestama: Vozač sletio s ceste i zabio se u zid, automobil u potpunosti izgorio

Uzrok slijetanja 43-godišnjaka s kolnika nije poznat, o nesreći je policija izvijestila nadležno zadarsko tužiteljstvo

Ilustracija

 Damir Krajač/Cropix

Crni niz poginulih na hrvatskim cestama nastavio se i kasno sinoć na državnoj cesti DC-08 u Posedarju.

Naime, oko 22:50 došlo je do slijetanja automobila zadarskih oznaka za čijim je upravljačem sjedio 43-godišnji muškarac.

Prema rezultatima policijskog očevida koji je trajao do dva sata nakon ponoći, sumnja se da se 43-godišnji vozač kretao iz smjera Zadra te da je dolaskom neposredno prije kućnog broja 1 Jadranske ceste, iz za sada neutvrđenog razloga sletio s kolnika.

- Prednjim dijelom vozila je udario u betonski zid obližnjeg objekta, nakon čega je došlo do zapaljenja automobila koji je u potpunosti izgorio. U navedenom događaju je smrtno stradao 43-godišnji hrvatski državljanin. Na mjesto događaja su izašle hitna pomoć, policija i vatrogasci. Od 23:15 do 2:00 navedena dionica ceste bila je zatvorena za sav promet zbog obavljanja očevida, kažu iz PU zadarske koja je o događaju izvijestila nadležno Županijsko državno odvjetništvo u Zadru te nastavljaju s utvrđivanjem svih relevantnih činjenica i okolnosti ovog događaja.

Možda i obdukcija tijela preminulog otkrije je li mu možda tijekom vožnje pozlilo pa je zato došlo do skretanja s kolnika. Ili je, pak, nešto drugo bilo u pitanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. lipanj 2024 17:48