DOK SE MOLIO NA GROBLJU

Neviđeno razbojništvo u Kninu: Kradljivac ga zgrabio za zlatni lanac, pa ga vukao po podu sve dok nije pukla karika

KNIN - Mihajlo Kersteš-Miha, nekadašnji 68-godišnji kninski ugostitelj ozlijeđen je i opljačkan jučer u Kninu na mjestu i na način još nezabilježen u analima kninskih kriminalista.

Naime, dobroćudni Miha kojega poznaje cijeli grad jučer se u popodnevnim satima oko 16,40 sati zaputio na gradsko groblje.

Ponio je svijeće i lampione koje je položio i zapalio na grob svoje preminule supruge i posinka, te kada se pomolio s leđa ga je iznenada za glavu uhvatila nepoznata jača osoba pri čemu mu je drugom slobodnom rukom počela s vrata trgati debeli zlatni lanac.

Vidno šokiran i bez daha, te hendikepiran godinama, spram iznenađenja i snage napadača nesretni postariji Kninjanin pao je na leđa nakon čega ga je zbog čvrstine lanca razbojnik potom doslovno vukao po zemlji od groba do groba sve do puknuća karike lanca što je Mihi konačno omogućilo da dođe do daha i razbojniku da se trkom dade u bijeg.

Prema informacijama iz policije ista intenzivno traga za morbidnim napadačem dok je postariji umirovljenik Miha kada je nakon iznenadnog napada došao sebi u policijsku postaju došao vidno oguljenog krvavog vrata.

Kada je službenicima koji ga osobno poznaju kazao što mu se dogodilo, isti su ostali bez riječi i žurno se dohvatili posla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 10:22