POSPANI KRADLJIVAC

Nespretni lopov: Nakon provale zaspao u tuđoj vikendici, pa ga uhvatila policija!

Varazdin, 020511.U prijepodnevnim satima policija je pretrazila prostorije tjednika Varazdinske vijesti, te uhitila direktora Ernesta Fisera, njegovog zamjenika Svebora Fisera i direktora marketinga Davora Masica. Na slici: policija nosi spise iz redakcije.Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
 Željko Hajdinjak / CROPIX

ROVINJ - Nakon nekoliko provala i krađa, 19-godišnji lopov iz Rovinja zbog nespretnosti je pri zadnjoj krađi sam pao u ruke policije. Naime, nakon što je provalio u jednu vikendicu, očito umoran od krađa zaspao je, nakon čega ga je zatekao vlasnik i zadržao do dolaska policije, javlja iPress.

Umaška i bujska policija nakon kriminalističkog istraživana mladića sumnjiče za kazneno djelo krađe, pokušaj teške krađe i pokušaj teške krađe provaljivanjem.

Prije sedam dana mladić je u turističkom naselju u Bašaniji obio terasna vrata hotelske sobe iz koje nije ništa otuđio jer je u tom trenutku u sobu ušao gost hotela. Nakon toga je u istom turističkom naselju ukrao bicikl.

Mladić se potom ukradenim biciklom iz Umaga odvezao do mjesta Sv. Elena kraj Oprtlja, gdje je provalio u vikendicu, ušao unutra i zaspao. Nedugo nakon toga zatekao ga je vlasnik, 70-godišnjak iz Buzeta, koji je mladića zadržao do dolaska policije.

Protiv njega se Općinskom državnom odvjetništvu u Pazinu podnosi kaznena prijava, javlja iPress.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:32