OBITELJSKO NASILJE

NASILNA SMRT U ZADRU Sin uhićen zbog ubojstva majke. Policija pronašla tijelo u prizemlju zgrade...

Zagreb, 140415. Pozarinje 11.Oko 22.05, nakon verbalnog sukoba dvije osobe doslo je do aktiviranja rucne bombe.Pocinitelj je uhicen a ozlijedjenih nema.Na fotografiji: Policija radi ocevid na mjestu nesrece.Foto: Goran Mehkek / CROPIX
 Goran Mehkek / CROPIX

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave zadarske, u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom, provode kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom kojeg se sumnjiči za ubojstvo 49-godišnjakinje, prenosi Zadarski.hr.

Jučer u večernjim satima zaprimljena je dojava koja je ukazivala na moguće nasilje u obitelji u Ulici Antuna Barca u Zadru. Policijski službenici izašli su na intervenciju i uz nalog pretražili prostor stana i ulaza stambene zgrade te u ostavi u prizemlju pronašli tijelo 49-godišnjakinje, s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt.

U službene prostorije policije priveden je 26-godišnji član obitelji kojeg se dovodi u vezu s ovim događajem.

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave zadarske, u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom, provode kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom kojeg se sumnjiči za ubojstvo 49-godišnjakinje.

Prema neslužbenim informacijama, u petak je tijekom prijepodneva ubijena je 49-godišnja M.S.P. u svom stanu na drugom katu zgrade. Policija je njeno tijelo pronašla u pomoćnoj prostoriji u prizemlju zgrade koja je bila zaključana. Pretpostavlja se da je njezino tijelo tamo skrio počinitelj ubojstva.

O kome se radi, policija još ne želi otkrivati. Tijekom dana policija je privela najstarijeg sina ubijene žene, a u večernjim satima ga je prepratila na mjesto događaja. Četrdesetdevotogodišnjakinja je živjela u stanu s troje djece, 26-godišnjim sinom i 11-godišnjim blizancima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 05:18