MUČNI DETALJI UŽASA

Našice u šoku: ‘Mjesecima je terorizirao svoju bivšu djevojku, sinoć ju je dočekao u zasjedi‘

"Bilo je negdje oko ponoć i deset kada sam čuo ženu kako viče: ‘Gospon policajac, gospon policajac, ubio mi je dijete‘"

Očevid u Našicama

 Marko Mrkonjić/Cropix/

Našice su u šoku nakon tragičnog događaja: noćas je pet minuta iza ponoći pronađeno tijelo 20-godišnje djevojke, a zatim i 24-godišnjak koji je pokušao počiniti samoubojstvo.

Beživotno tijelo djevojke pronađeno je u parku pored gradskog groblja, a mladić koji je pokušao suicid nalazio se na željezničkoj pruzi pokraj parka, ispod cestovnog mosta koji vodi preko pruge, pa se pretpostavlja da je skočio s tog mosta.

image
Marko Mrkonjic/Cropix
image
Marko Mrkonjic/Cropix
image
Marko Mrkonjic/Cropix
image
Marko Mrkonjic/Cropix

Policijski očevid je i dalje u tijeku, a više pripadnika policije trenutno pregledava područje oko mjesta gdje je mladić pronađen. Očevid traje i na mjestu gdje je pronađena djevojka, policija je blokirala pristup parku.

Prema neslužbenim informacijama, djevojka je iz Našica, a mladić iz Delimirovca i navodno su prije bili u vezi te su za Božić prekinuli. Prema riječima prijatelja preminule djevojke, on se s time nije mogao pomiriti, pa ju je navodno često nazivao, slao joj poruke... Djevojka je sinoć bila u izlasku s novim dečkom koji ju je, kako doznajemo, vratio blizu kuće nešto prije ponoći. Ostavio ju je oko 200 metara od kuće te joj rekao da mu se obvezno javi čim dođe doma. Inače, djevojka je živjela nedaleko mjesta na kojem je pronađena.

image
Marko Mrkonjic/Cropix

Navodno je dečku rekla da ju je 24-godišnjak cijelog dana ponovno zvao i tražio, zbog čega su bili na oprezu.

Prema također neslužbenim informacijama, bivši dečko je djevojku sačekao u zasjedi. Zgrabio ju je i odvukao u park te je usmrtio na još neutvrđen način. Novom dečku bilo je sumnjivo što mu se djevojka nije javila pa se vratio do mjesta gdje ju je odveo i tamo je zatekao 24-godišnjaka čija je odjeća bila krvava. Pitao je gdje je djevojka, a on mu je rekao da je mrtva.

Mladić je potom brzo otišao do djevojčine kuće i alarmirao njezinu majku te je odmah pozvana i policija.

image
Marko Mrkonjic/Cropix

- Bilo je negdje oko ponoć i deset kada sam čuo ženu kako viče "Gospon policajac, gospon policajac, ubio mi je dijete"! - ispričao nam je Našičanin Ivica Bodiš, koji živi u blizini mjesta događaja. Dodao je da ne zna što se točno dogodilo jer nije želio prilaziti, ali je vidio brojna policijska vozila kao i vozila Hitne pomoći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:08