NOĆNA DRAMA U KARLOVCU

Napio se, potegnuo pištolj na policiju, promptno blokirani izlazi iz grada, a onda je počela - akcija!

Policija je na mjesto događaja intervenirala na dojavu 28-godišnje žene, jer joj je taj muškarac prijetio

ilustracijska fotografija
 

 Damir Krajac/Cropix

Prava drama odigravala se jučer u večernjim satima u karlovačkoj gradskoj četvrti Grabrik, inače najmnogoljudnijem karlovačkom kvartu. Alkoholizirani 48-godišnjak ispred jedne od stambenih zgrada na policiju je iz pojasa izvukao pištolj i zaprijetio da će pucati. Ubrzo je, srećom, svladan, bez da je itko ozlijeđen. Policija je na mjesto događaja intervenirala na dojavu 28-godišnje žene, jer joj je taj muškarac prijetio.

- Policijski službenici Policijske postaje Karlovac s ispostavom Vojnić zaprimili su kaznenu prijavu 28-godišnjakinje u vezi kaznenog djela prijetnje koje joj je uputio 48-godišnjak. Jučer u večernjim satima policijski službenici upućeni su na adresu prebivališta osumnjičenog u gradskoj četvrti Grabrik u Karlovcu. Muškarac je zatečen ispred zgrade na navedenoj adresi i tom prilikom iz pojasa izvlači pištolj prijeteći da će pucati - potvrdili su iz PU karlovačke.

U tom trenutku na mjesto događaja hitno stižu i druge policijske ophodnje te blokiraju sve prilaze tom dijelu grada, kao i opasnom i naoružanom Karlovčanin.

- Ubrzo ga policijski službenici savladavaju te mu stavljaju sredstva za vezivanje. Po izvršenom sigurnosnom pregledu, kod osumnjičenika je pronađeno oružje "D" kategorije te je doveden u službene prostorije gdje je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola od 1,63 promila. Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana slijedi podnošenje optužnog prijedloga, dok u vezi ostaloga slijedi daljnje kriminalističko istraživanje - kažu u karlovačkoj policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 13:11