NAPAD U SESVETAMA

Napad na vozača ZET-a, letjela i plastična boca, policija locirala rabijatnog muškarca

Iako je pobjegao, policija je brzo uhitila 41-godišnjaka te ga kazneno prijavila za prijetnje te prisilu prema službenoj osobi

ilustrativna fotografija

 Boris Kovacev/Cropix

Kratkih živaca u subotu navečer bio je 41-godišnji muškarac u vozilu riječkih oznaka kad se odlučio posvađati sa vozačem autobusa koji je, prethodno, bio primoran stati zbog kolone vozila ispred sebe. Cijeli incident u kojem je letjela i plastična boca rezultirao je policijskom intervencijom pa je 41-godišnjak uhićen i odveden na kriminalističko istraživanje. Noć sa subote na nedjelju je proveo u policiji te je u konačnici osumnjičeni kazneno prijavljen zbog prijetnje te prisile prema službenoj osobi koja obavlja poslove javnog interesa ili javnu službu a što je u ovom slučaju bio djelatnik ZET-a.

Kroz razgovor sa oštećenim vozačem policija je utvrdila da je oko 19.25 sati vozač autobusa obavljao prijevoz putnika na relaciji Iver - Borongaj te je dolaskom do Zagrebačke ulice u Sesvetama bio primoran stati radi kolone automobila ispred sebe.

- Nakon što je oštećeni zaustavio autobus, iz obližnjeg zaustavljenog osobnog automobila riječkih registarskih oznaka izišao je 41-godišnjak koji ga je zbog nesuglasica u prometu pogodio plastičnom bocom kroz otvoren prozor autobusa te mu u više navrata verbalno prijetio nakon čega se navedenim automobilom udaljio, u čemu ga je tijekom tog događaja onemogućio u obavljanju svoje djelatnosti - kažu iz PU zagrebačke koja je ljutitog vozača na kraju locirala te po dovršetku obrade predala uz kaznenu prijavu pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 19:11